Test de la vida real – Docus

Aqui teniu s’enllaç per veure els docus de Denominació d’Origen sobre experiències i politiques trans, protagonitzats per guerrillers i travolakos de Barcelona.

//www.xtvl.tv/web/programes/do/programes/testdelavidareal.html

=======

Sèrie documental que basa el seu plantejament en la teoria de Queer, que dinamita els fonaments del dualisme predominant a la societat: home – dona, homo – hetero, normal – rar… Hi ha tants matisos entre home i dona com entre blanc i negre. Com a mostra de la diversitat de gènere, aquest programa viu amb sis personatges el seu dia a dia, una quotidianitat que no és la d’un home ‘normal’ ni tampoc la d’una dona com una altra… és la normalitat dels que no són ‘normals’.

Pots llegir la notícia original a la pàgina web de la Guerrilla Travolaka.