Professora homòfoba a la UA

El passat 30 de Març va tenir lloc a la Universidad Autónoma de Madrid una conferència de bioètica en la que va intervenir la professora Gloria María Tomás Garrido. Ses seves manifestacions van ésser més que homòfobes, basades en prejudicis i ressentiments per part d’una persona que sembla no veure més enllà de la seva idea de felicitat i salut, basats en la repressió i la negació d’altres maneres de sentir i de viure. Per tot això, des de la Guerrilla Travolaka volem condemnar aquestes declaracions, i ens mostrem especialment preocupats per la complicitat d’un públic que, si bé en un principi es mostra molest amb les seves declaracions, acaba per cedir i aplaudir a una persona que no mereix cap mena de reconeixement públic. Vos deixam l’enllaç del vídeo:

//www.youtube.com/watch?v=lG3NPPiQkks

Pots llegir la notícia original a la pàgina web de la Guerrilla Travolaka.