Homenatge a en Paco d'Hospitalet (imakoki)

A guifi.net, quan ens saludem amb SAX, la “S” significa “salut”. Avui ens hem quedat tots mig estabornits quan hem sabut que un dels nostres companys, en Paco, l’imakoki d’Hospitaletwireless, que sempre s’acomiadava amb aquesta expressió, li ha fallat la salut i va morir el divendres 27 d’agost de l’any 2010.

Ha estat un cop molt dur: A en Paco ara li ha fallat la “S” de salut, però ha posat ben alt el significat de les altres lletres: Des del principi que es va enfocar guifi.net com a iniciativa per fer xarxa oberta arreu, en Paco des d’Hospitalet ha sigut un pal de paller on sempre hi hem trobat suport, amistat, i il·lusió alhora de fer xarxa. Des de sempre i durant molts anys.

llegiu més

Pots llegir la notícia original a la pàgina web de Guifi Sants: