Es prepara l’edició XXXIII del Cros Popular de Sants

El Cros Popular de Sants arribarà enguany a la seva XXXIII edició i ho farà carregat d’activitats diverses i amb novetats importants. La cursa, que tindrà lloc el 30 d’octubre , com és habitual en els darrers anys, sortirà de la Rambla de Brasil cantonada carretera de Sants punt on també hi haurà l’arribada. Aquells corredors que es vulguin inscriure ho podràn fer a la web: www.atletisme.cat o presencialment a Cotxeres de Sants, a la carretera de Sants 79 quan comencin les inscripcions, unes 4 setmanes abans de la cursa

Informacions bàsiques sobre les curses 

Proves Edat Hora de sortida Distància Preu Limit D’inscripció
“El Petit Cros” De 0 a 7 anys 9.45h 600m Gratuïta 100
“La cent peus” De 7 a 14 anys 9.50h 3km 2 euros 200
Cros Popular de Sants   10h 10km 9 euros amb xip10 euros sense xip 1.600
Cursa adaptada a discapacitat psíquics   11.15 600m Gratuïta 200

 

Tots els inscrits rebran una samarreta técnica que podran anar a buscar el dissabte previ a la cursa a la parada que tindrà el Cros a l’Estació de Sants, on també podran recollir el pitrall. El dia de la cursa tots els corredors podran gaudir d’una xocolatada i de la tabalada dels Tabalers de Sants. 

Fotocros 

Per tercer any el Cros també convoca el certàmen fotogràfic Fotocros, on es poden presentar fotografies relacionades amb la cursa, i que tindrà un premi de 80 euros en material fotogràfic i l’ús de la fotografia guanyadora com a imatge dels següent cartell del Cros. Les bases es podran consultar a la web del Cros. 

Cros contra la fam

Enguany el Club Camins Esportius de Sants, organitzadors de la prova també incorpora una activitat solidaria, el Cros contra la fam. En col·laboració amb l’ONG Acción contra el Hambre i amb la participació d’entitats dels nostres barris han engegat una recollida de fons per combatre els efectes de la fam a Àfrica, especialment a la banya d’Àfrica, i poder pagar tractaments contra la desnutrició Les persones que vulguin col·laborar poden fer els seus donatius a la web //www.elmeugradesorra.org/agustingiralt1 

Podeu trobar més informació a la web del Cros: 

www.crospopulardesants.cat 

Pots llegir la notícia original a la pàgina web de l'Espai Obert