Nova cooperativa al barri: L’economat social sccl

Des de Sants.coop, el portal de les cooperatives del barri, volem donar la benvinguda a L’Economat Social, una nova cooperativa de treball a La Bordeta!

La seva activitat, tal i com expliquen elles mateixes, gira en torn la distribució de “productes ecològics, lliures de transgènics i a preus populars”.

Amb seu al carrer Jocs Florals, 153, la inauguració, celebrada a finals de gener d’enguany, va ser tot un èxit d’afluència. En aquesta primera presentació, els socis treballadors, Diana, Marc i Miquel  i el primer soci col·laborador, en Jep, van exposar els pilars bàsics del projecte: metodologia de funcionament, tipologia de socis, principals proveïdors, una llista de preus dels productes, etc…. Finalment, van intercanviar opinions i resoldre dubtes dels assistents.

Podreu trobar la informació general del projecte aquí: Presentació Economat, i si en voleu seguir la pista més d’aprop, no dubteu en anar a visitar-los o entrar al seu lloc web: L’Economat Social sccl.

Sempre és una satisfacció poder anunciar l’obertura d’un altre projecte laboral i social com aquest, doncs això certifica que ja hi ha una llavor més diseminada sobre el territori cap a la germinació d’una economia més justa i humana.

Us convidem a conèixer i participar de L’economat social. Una nova trinxera quotidiana al barri oberta contra la depredació agressiva d’aquest capitalisme en crisi que ens ha tocat viure!

Pots llegir la notícia original a la pàgina Sants.coop: