Projecte Ictineo. Cooperativa TIC de Sants

Ictineu va ser el nom donat per Narcís Monturiol al seu famós submarí. Avui, navegant unes altres aigües igualment frondoses, es consolida al barri de Sants una cooperativa dedicada a les noves tecnologies: Projecte Ictineu.

Les sòcies d’Ictineu es dediquen al desenvolupament i formació de webs, íntegrament amb Programari Lliure i amb una filosofia compromesa amb la web lliure i l’accessibilitat, i ofereixen solucions integrals i sostenibles orientades a l’autonomia dels projectes.

També treballen en Geodata,  tècniques de geoposicionament de la informació així com eines de visualització agradables per als usuaris (mapes, gràfiques, resums, etc.); dissenyen Campus Virtuals basats en Moodle i són experts en la creació de Revistes Digitals, tant Open Journal System (de caràcter acadèmic) com Open Publish (de caràcter divulgatiu). 

Més info:

//projecteictineo.com

contacte@projecteictineo.com
699.492.403

 

 

Pots llegir la notícia original a la pàgina Sants.coop: