Taller “Explorant les masculinitats”

Dimecres, 4 Desembre, 2013 – 18:00
Lloc: 
La Ciutat Invisible

Espai obert a la curiositat per abordar juntes qüestions relatives a la condició d’home. La formació és no-mixta i està adreçada a persones de sexe masculí. Dies 20 i 27 de novembre, i 04 de desembre de 18h a 21h.  +info

La Ciutat Invisible i l’Associació Cúrcuma ofereixen els propers 20 i 27 de novembre, i 4 de desembre un taller formatiu aplicat adreçat a persones de sexe masculí que vulguin reflexionar sobre la seva condició d’home. El curs té una durada de 9 hores i s’hi emprarà una metodologia activa i participativa que combinarà tècniques com el treatre de l’oprimit i la Gestalt.

Els objectius generals del curs són promoure una reflexió sobre la construcció de la identitat d’home, i fer visibles les violències i limitacions generades per les masculinitats hegemòniques.  Segons Cúrcuma, “treballem aquest tema i qüestionem el patriarcat perquè ens genera dolor i ens limita en el nostre desenvolupament integral com a éssers humans, perquè aquest sistema genera un ‘ideal d’home’ inabastable a nivell personal, que es construeix sobre la base de rebutjar, negar i reprimir les qualitats femenines de l’experiència de vida dels homes”.

L’associació  Cúrcuma és una entitat que promou la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’apoderament que afavoreixen una presa de consciència crítica que contribueixi a procesos  d’alliberament personal, des d’una perspectiva de gènere, transfeminista i comunitària.

Pots llegir la notícia original a la pàgina web de La Burxa: