Activitats d’aquest cap de setmana a l’Ateneu! El dissabte presentació d’un llibre i diumenge de cine!

Dissabte a les 18.30h Libélula Verde Edicions organitza la presentació del seu últim llibre: Bookchin y la Ecología Social a l’Ateneu Llibertari de Sants.

I Diumenge les companyes de l’Ateneu organitzen els millors pasis de cine amb les millors crispetes de tota Barcelona. Us esperem!

ateneu-llibertari-imatge-activitats-daquest-cap-de-setmana-a-lateneu-el-dissabte-presentaci-dun-llibre-i-diumenge-de-cineateneu-llibertari-imatge-activitats-daquest-cap-de-setmana-a-lateneu-el-dissabte-presentaci-dun-llibre-i-diumenge-de-cine

Archivado en: Projeccions, Uncategorized, Xerrades ateneu-llibertari-activitats-daquest-cap-de-setmana-a-lateneu-el-dissabte-presentaci-dun-llibre-i-diumenge-de-cine ateneu-llibertari-activitats-daquest-cap-de-setmana-a-lateneu-el-dissabte-presentaci-dun-llibre-i-diumenge-de-cine

Pots llegir la notícia original a la pàgina web de l'Ateneu Llibertari