Recull de premsa 2n No Paguem

Diumenge passat (6 d’abril) ens vam disposar a fer el segon no paguem per tal de reivindicar uns trens dignes a les Terres de l’Ebre, pel que fa horaris, preus del bitllet, qualitat dels trens i infraestructures. Molta gent es va sumar a l’acció, tot i la decisió de l’operadora: deixar sense trens l’estació de Tortosa durant quasi tota la tarde, amb un lamentable i vergonyós intent de que l’opinió pública ens culpabilitzi de les alteracions del servei. Així doncs, assenyalem als responsables d’aquest despropòsit: Renfe, la Conselleria de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, així com la resta de “responsables” d’infraestructures i mobilitat.

Deixar sense servei ferroviari bona part de les Terres de l’Ebre no ens farà desistir, és més, sols farà que enfortir les nostres demandes d’exigir un servei de trens just al nostre territori. Tenim clar que la reivindicació d’un servei de trens dignes al nostre territori és àmpliament compartida per la seua gent i els jóvens que cada cap de setmana agafem el tren per desplaçar-nos a ciutat per poder estudiar o trobar feina.
 
Si amb aquesta forma de fer tan lamentable i matussera pretenen que abandonem les accions de desobediència, sols faran que tinguem més motius per seguir negant-nos a pagar el bitllet. Tenim clar que aquesta és la forma de pressió més efectiva amb que comptem per tal d’exigir transport públic i de qualitat a les nostres comarques, i seguirem sense pagar fins aconseguir-ho!

Comunicat sobre el segon #avuinopaguem. Plataforma Trens Dignes

Notícia a la premsa:

Segon #avuinopaguem a TortosaLlibertat.cat

– “Renfe respon l’#avuinopaguem amb la suspensió del servei a Tortosa” Aguaita.cat / Nació Digital

– “Renfe suspèn el servei ferroviari a Tortosa per causa de l’acció #avuinopaguem” Vilaweb/ACN

– “Renfe suspèn el servei ferroviari durant dues hores a Tortosa per l’acció #avuinopaguem” Ara.cat

– “Una protesta interrumpe el servicio ferroviario en Tortosa durante dos horas” La Vanguardia/EFE.

-“Renfe suspèn el servei ferroviari a Tortosa per causa de l’acció #avuinopaguem” 3/24 / ACN

-“La protesta per un millor servei ferroviari talla el trànsit a Tortosa” Diari de Tarragona

-“Renfe suspèn el servei ferroviari a l’estació de Tortosa a causa de l’acció #avuinopaguem” La Marfanta.

-” L’ebre també reclama un servei de tren ‘normal’ ” Notícia al Diari Ara. 1/2 , 2/2

-[vídeo] Notícia del segon #avuinopaguem al Canal Terres de l’Ebre.

Renfe suspèn el servei ferroviari a l’estació de Tortosa a causa de l’acció #avuinopaguem – See more at: //lamarfanta.blogspot.com.es/2014/04/renfe-suspen-el-servei-ferroviari.html#sthash.S6dC9to0.dpuf

Notícia de l’ #avuinopaguem a Radio Ser Ebre.

Renfe suspèn el servei ferroviari a l’estació de Tortosa a causa de l’acció #avuinopaguem – See more at: //lamarfanta.blogspot.com.es/2014/04/renfe-suspen-el-servei-ferroviari.html#sthash.S6dC9to0.dpu

– “Pallarès reclama a Renfe que garantisca el servei ferroviari, tot i les protestes de Trens Dignes” La Marfanta.

– “Bel reclamarà a Renfe una alternativa a la suspensió del servei, si hi ha noves protestes de Trens Dignes” La Marfanta.

Pallarès reclama a Renfe que garantisca el servei ferroviari, tot i les protestes de Trens Dignes – See more at: //lamarfanta.blogspot.com.es/2014/04/pallares-reclama-renfe-que-garantisca.html#sthash.o552H8BO.dpuf
Pots llegir les notícies a la pàgina original: //jovensebre.blogspot.com/