Jóvens amb Can Vies! #EfecteCanVies

Arribarà un nou dijous, però aquest no serà com tots els altres perquè no podrem fer assemblea a Can Vies. Han desallotjat l’espai de trobada de la diàspora ebrenca, espai que ens permetia seguir en les lluites del territori i exportar-les a l’àrea metropolitana.
Des de Jóvens de les Terres de l’Ebre manifestem el nostre profund rebuig en el desallotjament i l’enderrocament del Centre Social Autogestionat Can Vies, que era molt més que quatre parets. Des d’aquest espai s’han teixit lluites tant importants com la del riu Ebre, el cementiri nuclear i el Castor, entre moltes altres.
Volem denunciar l’actitud de l’Ajuntament de Barcelona i Transports Metropolitants de Barcelona que s’han negat al diàleg i han optat per la via d’enderrocar l’espai del barri de Sants que sempre ha estat obert a les persones amb voluntat de canvi i de transformació social.
A més, hem d’afegir a aquesta situació tant greu, l’actiutd d’aquests dies dels Mossos d’Esquadra fins al punt que durant la manifestació de dimarts a la tarda, un membre de Jóvens va ser agredit a cops de porra i li van trencar el braç el qual haurà de ser intervingut quirúrgicament.

Considerem que l’actuació autoritària i intransigent de l’Ajuntament de Barcelona i el Districte de Sants Montjuic, junt a les agressions policials sofertes pels veins i veïnes de Sants han estat el detonant d’un conflicte que té les seues arrels en les profundes desigualtats socials que existeixen al nostre país i que la classe política s’encarrega de mantenir, defensant a capa i espasa els interessos de la banca i la patronal a costelles del poble i les classes populars.


No podem fer altra cosa que donar total suport a totes les mostres de resistència i rebèldia que estant havent als carrers de Sants i les que s’aniran estenent a altres indrets del país.

Demanem la llibertat sense càrrecs pels detinguts després de les manifestacions i animem a tota la diàspora ebrenca a seguir donant suport actiu a Can Vies i participar de tots les concentracions.
Les Terres de l’Ebre també som Can Vies!

Pots llegir les notícies a la pàgina original: //jovensebre.blogspot.com/