Diada 2014

Vinc corpresa de la Diada, el sentiment és fora de mida, inabastable, és allò col•lectiu, el bé per a totes, el que es va manifestar, creant un clam de colors, un cop més.
Unes em diuen que amb la independència continuaran manant els de sempre: les grans fortunes, banquers, financers i polítics (Pujols i CIA). Les altres em diuen que no ens deixaran ni votar: que els de ponent, els que manen allà i aquí ja van fer un cop d’estat contra tota la classe treballadora, d’allà i d’aquí.

Sóc molt jove i no m’atreveixo a dir quin ha de ser el camí d’aquest poble tan ufanós. L’únic que puc dir, com ja ho van dir els nostres pares, mares, avis i rebesàvies, és que no es ven la terra que caminem, ni l’aigua que bevem, ni l’aire que respirem, ni el foc de la llar, ni el sostre que ens aixopluga, ni la dignitat que ens fa viure.

1576_1358293060defensa232

Pots llegir la notícia original a la pàgina web de la Xarxa d'Intercanvi: