Ecos del desgarro. La historia de una revolución imposible. Proyecció i taula rodona sobre la revolució a Siria.

ateneu-llibertari-siria--4mb-ecos-del-desgarro-la-historia-de-una-revolucin-imposible-proyecci-i-taula-rodona-sobre-la-revoluci-a-siria

Aquest divendres projectarem aquest documental a l’Ateneu sobre els activistes a la revolució de Siria.  Hi haurà sopar per a totes i comptarem amb la presència de una companya activista a Siria. Esteu totes convidades!

Archivado en: Projeccions, Sopadors ateneu-llibertari-ecos-del-desgarro-la-historia-de-una-revolucin-imposible-proyecci-i-taula-rodona-sobre-la-revoluci-a-siria ateneu-llibertari-ecos-del-desgarro-la-historia-de-una-revolucin-imposible-proyecci-i-taula-rodona-sobre-la-revoluci-a-siria

Pots llegir la notícia original a la pàgina web de l'Ateneu Llibertari