Totes som criminals pel terrorisme d'estat #JoTambéSócAnarquista #OperacióPandora

Aquest matí ha tornat a passar, ens han tornat a recordar que aquelles que es preocupen de les desigualtats, aquelles que creen centres socials i ateneus, aquelles que treballen en xarxa estenent noves formes de subvertir aquest sistema injust estaran al punt de mira d’un poder corrupte, d’un poder que no s’oblida del perill que suposa per la seva subsistència que tots aquests espais i persones pensin per si mateixes.

De tant en tant veiem com diversos espais llibertaris són impunement criminalitzats per un poder salvatge que busca desviar l’atenció, i per una premsa mesella que vol passar per informació la reproducció dels comunicats policials.

llegeix més

Pots llegir la notícia original a la pàgina web de Negres Tempestes