Alerta Patrimoni #4 Can Bruixa en perill!

Dissabte passat visitavem la masia de Can Bruixa per poder documentar un dels darrers elements del patrimoni rural santsenc. Fa pocs dies llegia una noticia molt positiva, el compromís per part de districte a estudiar-ne el manteniment.
Avui però, buscant informació sobre la masia he descobert que el dia 17 de febrer es va fer una modificació a la finca on es troba. L’espai on està edificada, de 7836 m² ara apareix com a “Suelo sin edificar”. És a dir que ni tan sols contemplen que hi ha un edifici.
Estava districte prometent l’estudi del seu manteniment al mateix temps que era esborrat el seu restre del cadastre? Esperem una explicació i esperem que, en el cas de tractar-se d’un error es doni una explicació pública.
Podeu consultar a continuació els dos documents del cadastre referents a la finca.

Pots llegir la notícia original a la pàgina Memòria de Sants: