Sessió de formació sobre aspectes històrics

Xerrada col·loqui adreçada a voluntaris de Sants-Montjuïc per la Independència i Òmnium Cultural.
A càrrec de Lleonard Armentano

Dilluns, 16 de març
19.30 h
Sala de Conferències de Cotxeres de Sants. Carrer de Sants, 79

Novament, cara a reforçar el nostre discurs en les diferents temàtiques que poden sorgir a les converses amb altres persones més o menys distants dels nostres plantejaments, hem preparat una sessió formativa que abordi aspectes històrics sobre Catalunya i les nostres relacions amb Espanya. En aquest cas, la farem conjuntament amb Òmnium Cultural del districte.

Després de la presentació inicial del tema, hi haurà un temps prou ampli per formular dubtes, expressar vivències, presentar qüestions, exposar opinions, etc. En la sessió també aprofitarem per donar recursos en diferents formats per ampliar la nostra capacitat de discurs.

Places limitades. Us convidem a apuntar-vos al Doodle.

SMxI Formació Dec 14 005 (640x410)

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: