Divendres a les set, assemblea extraordinària

  • Dia: 20 de març
  • Hora: 7 del vespre
  • Lloc: sala de conferències de les Cotxeres de Sants (carrer de Sants 79)

El 12 d’abril tindrà lloc, a Lleida, l’assemblea general ordinària de l’Assemblea Nacional Catalana. El dimecres 11 de març vam trametre per correu electrònic als membres i simpatitzants de Sants-Montjuïc per la Independència les versions definitives de la Proposta de full de ruta i la Ponència marc que el Secretariat Nacional havia aprovat a la reunió plenària del 4 de març, i també la plantilla per poder presentar-hi esmenes.

Les esmenes es poden enviar a l’adreça sants-montjuic@assemblea.cat fins al dimecres 18 a les 6 de la tarda. Es votaran el divendres 20 de març. Les que s’aprovin s’enviaran a la Comissió d’Esmenes. Els documents definitius, els aprovarem a l’assemblea general del 12 d’abril, a Lleida.

Assemblea extraordinària de Sants-Montjuïc per la Independència a Sants, a l'octubre de 2014

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: