Jo també estava al Parlament #3anysXprotestar

Des del CSA Can Vies volem denunciar enèrgicament que les sentències aplicades pel Tribunal Suprem a les companyes d’Encerclem el Parlament, així com les de l’efecte Can Vies o de l’operació Pandora, són de caràcter purament polític. Sense proves que sustentin les acusacions i amb penes desproporcionades queda clar que el seu veritable objectiu és criminalitzar la gent que lluita i no pas fer “justícia”. Busquen atemorir a la població perquè no prenguin els carrers i demostrin el legítim rebuig a les polítiques antisocials de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat i el govern espanyol.

Des de Gamonal fins a Sants s’ha demostrat que la pressió al carrer pot fer recular aquesta màfia que ens governa, i això els ha posat en alerta. És clar que al parlament van tenir por, però no per suposades agressions o coaccions, sinó perquè van veure que ja no podien exercir polítiques que afecten directament a les persones amb total impunitat. Per trencar aquest clima pujant de repressió a què ens aboquen les seves lleis repressives com la Llei Mordassa, hem d’accentuar la nostra agitació. Sortim al carrer en solidaritat amb les companyes sentenciades i les qui ja han estat empresonades, senzillament, per fer política.

Nosaltres també érem al parlament i ho tornaríem a fer 1, 100 i 1000 cops més! Per això us animen i convoquem a la manifestació que tindrà lloc el dissabte 21 de març a les 19h a la plaça Universitat. Des de Sants farem columna i marxarem totes juntes a les 18h des de Plaça de Sants!

Mai més soles! ‪#‎3anysXprotestar‬

3anysxprotestar

Pots llegir la notícia original a la pàgina web de Can Vies: