El 24 d’abril omplirem el Palau Sant Jordi

[Comunicat de l’Assemblea Nacional Catalana als seus membres, enviat aquesta setmana, que reproduïm parcialment, sense la informació per a les assemblees territorials que hi assistiran organitzant autocars des de fora de Barcelona]

Companys i companyes,

Com segurament deveu haver vist a la premsa, el 24 d’abril volem dur a terme un gran acte al Palau Sant Jordi de Barcelona, organitzat conjuntament amb Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). L’objectiu d’aquesta mobilització és reivindicar la feina a fer per tal de guanyar les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre, posant especial èmfasi a les municipals del 24 de maig, que han de servir per reforçar el procés cap a la independència des dels ajuntaments.

L’acte ha de donar un nou impuls de cara als mesos determinants que afronta el país i ha de reforçar la feina que ja esteu fent des del territori. Pròximament es donarà a conèixer el contingut de l’acte, que inclourà intervencions i actuacions diverses.

Per poder assistir-hi, cal inscriure’s a través del web www.araeslhora.cat, que estarà operativa a partir d’aquest divendres 27 de març [encara no en el moment de publicar aquest article al vespre]. L’acte començarà a les 20.00 h i finalitzarà a les 21.30 h. L’obertura de portes serà a les 18.30 h. Preguem el màxim d’anticipació per facilitar-hi l’accés de tothom.

Els propers 6 mesos són determinants pel futur del país. El 27S són les eleccions més importants de la nostra història! El 24 d’abril, omplim el Palau Sant Jordi!

  • Dia: Divendres 24 d’abril
  • Lloc: Palau Sant Jordi (Avinguda de l’Estadi s/n, Barcelona)
  • Horaris:
    • Obertura de portes: 18.30 h
    • Inici de l’acte: 20.00 h
    • Fi de l’acte: 21.30 h

 

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: