Feina feta no té destorb: resum d’un any

A l’assemblea mensual de divendres passat, el 17 d’abril, vam incloure un punt, dins l’ordre del dia, per donar compte de l’activitat feta. La relació, que cobreix el període del maig de 2014 fins ara, ocupava quatre pàgines impreses, i va fer tanta patxoca que ens han demanat que la publiquem. Es divideix en tres grans seccions: actes, campanyes i manifestacions. L’encapçalem amb una dada important, el nombre de parades informatives, i enllacem els continguts amb l’article més substanciós sobre cada acte, campanya o manifestació.

Del maig de 2014 a l’abril de 2015 Sants-Montjuïc per la Independència ha muntat 128 parades informatives –que aviat és dit! La mitjana és de 12 parades per mes, amb les excepcions de l’agost, com és normal, i de l’octubre, quan vam abocar els nostres esforços en la campanya de la Gigaenquesta. No hi comptem les permanències al local del carrer Alcolea 75.
Actes

 

Campanyes

 

Manifestacions

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: