Gràcies, Carme!

  • Reproduïm –amb el natural consentiment– l’escrit d’una companya en resposta al missatge enviat per Carme Forcadell a tots els membres de ple dret de l’Assemblea Nacional Catalana

Avui he rebut un correu personal de comiat de la Carme Forcadell. Sé que no era un correu només per a mi però me l’he fet meu. I me l’he fet meu perquè m’ha emocionat. Després, m’ha vingut un enuig, un sentiment de tristesa. He pensat que, ni a l’acte de Lleida ni al Sant Jordi, no havien estat prou per a poder despedir-me d’ella, per poder mostrar-li el meu sentiment, el meu sentiment d’agraïment, infinit. Ella ha fet molta feina i molt ben feta. De fet, hauria de parlar en plural, tota la junta que se’n va ha fet molta feina. Molta feina i molt ben feta.

La Carme sempre ha dit, que no és només ella, que som tots, i és cert. Però jo només m’hi sento com un granet de sorra petit, minúscul si comparem! Això sí, orgullós, sóc un granet orgullós de formar part d’aquest arenal que és l’ANC, que davant l’horitzó, ja veu Ítaca i cada cop la veu més gran i més ben definida. I és tanta la felicitat, i és tant l’agraïment de poder ser i sentir aquest moment.

Gràcies, gràcies, gràcies!

Carme Forcadell amb l'accent de la paraula Independència, a punt d'enganxar-lo a la pancarta mosaic

Carme Forcadell amb la peça vermella que ha fet d’accent de la gran pancarta mosaic amb la paraula Independència, el 26 de maig de 2013, a l’acte Caminem per la independència. Foto: Josep-Lluís González

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: