Alcolea 75: un any de feina intensa!

Les imatges que es mostren il·lustren diferents moments de la inauguració en la qual van intervenir Enric Garcia, Xavier Vallès, Joan Mollà i Francesc Mercader, tots ells han estat coordinadors de la nostra territorial. Les seves paraules van servir per recordar els orígens de Sants-Montjuïc per la Independència i per posar en valor la feina feta per totes les persones adherides i simpatitzants que han permès que el procés avancés fins a l’expectativa d’aquell juny del 2014, que no era una altra que la consulta del 9N.

19-06-2014

 

El vídeo, filmat i editat per Alexandre Cabana (11′ 24”), ens permet fer memòria de les intervencions dels quatre coordinadors de Sants-Montjuïc per la Independència des de l’any 2010.

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: