En marxa cap a la llibertat

27.6.2015 Segona Motorada per la Independència

logomotorada

 

La indústria de la moto sempre ha tingut un pes important en el desenvolupament econòmic i social de Catalunya. Avui dia si bé aquest desenvolupament no és el mateix, el món dels motocicles continua esdevenint un fenomen important: colles d’amics que es troben pel plaer de circular per la xarxa viària tot compartint algun que altre interès.

Aquest dissabte 27 de juny, a tres mesos justos de poder decidir el futur polític de Catalunya, es durà a terme la Segona Motorada per la independència.

Per què és important?
– Doncs per moltes raons, algunes ja insinuades, com per exemple, poder participar en una concentració a favor la independència de Catalunya; poder compartir amb els teus amics uns anhels de llibertat i un projecte de País; poder posar de manifest un estil de vida particular d’un ampli sector de motociclistes… En definitiva, poder expressar quina mena de país és el què volem.

Programa de la Mortorada 2015: (accés al programa complet)

– Circuit de Barcelona – Catalunya
– Itinerari cap a Barcelona
– Acte festiu a la ciutat

Amb la col·laboració i suport de Petrolis Independents (petroli català amb finalitats socials), que des del primer dia tributen només a Catalunya i que part dels beneficis els reinverteix en entitats catalanistes. mapa_motorada

 

 

 

A més, si t’agrada el món de la moto, tens l’oportunitat de visitar l’exposició: Catalunya MOTO. Indústria, societat, competició i tecnologia  fins el 25 d’octubre al Palau Robert.

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: