Em dic Raül, i sóc voluntari de la campanya Ara és l’hora

Qui dubta que la mobilització ha estat la clau per arribar fins on som ara? La mobilització serà clau per conquerir el 27 de setembre allò que el 9 de novembre no ens van deixar conquerir, allò que el Govern espanyol va impedir. Necessitem explicar-nos. Necessitem compartir la nostra il·lusió amb molts i molts i molts dels nostres conciutadans. Vicent Partal, fa uns pocs dies a Gràcia, es preguntava què més hem de fer perquè això sigui una victòria. “Jo ja estic a l’ANC. No n’hi ha prou. Què puc fer més? Dues o tres xerrades com aquesta per setmana. Són 75 dies que hem d’anar amb les revolucions a tot gas.”.

La campanya telefònica d’Ara és l’hora vol arribar a centenars de milers de persones de manera directa. Pensa que estem treballant ja en la precampanya del 27 de setembre.

Una companya de Sants-Montjuïc per la Independència ens explicava la seva experiència sobre la campanya de trucades telefòniques de l’any passat:

“Considero que la meva experiència va ser positiva. Era una forma d’implicar-me directament en el procés. Algunes persones agraïen la informació, que els recordéssim d’anar a votar el 9N, altres deien que ja n’estaven al cas i altres no en volien saber res. Ara s’ha d’animar les persones d’una altra manera i informar-les de qüestions més concretes:

    • Volem crear, no solament, un Estat Nou, sinó una nova manera de fer país.
    • Volem aclarir, amb molta concreció, aquells conceptes que tant preocupen la gent i de què tan poc es parla: els conceptes econòmics, pensions, treball, sanitat…
    • I, sobretot, que vagin a votar el 27S llistes independentistes.

He d’acabar dient que ens ho posaran difícil però no és impossible. El temps, el tenim damunt i no podem esperar. Ànims i a fer trucades que ja falta poc per l’èxit final!“.

 

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: