Obrim Via!

Enguany l’assemblea territorial Sants-Montjuïc per la Independència serà a la Meridiana, als trams 126-135, des del carrer de la Marina fins a tocar del Parlament, seu de la sobirania nacional. Els deu eixos de la campanya d’estiu, presents amb actes a tot el territori, anuncien els valors de la República Catalana. Ens correspon la Via Lliure a la Cultura i l’Educació.

A diferència de l’any passat, ocuparem tota la calçada: formarem un un mosaic blanc immens i hi donarem color, símbol del país nou que hem de construir entre tots a partir del 27 de setembre, on tot comença. L’Onze de Setembre omplirem el carrer, i el 27 de setembre omplirem les urnes!

  • Inscripcions obertes al web de l’Assemblea

I ja hi ha vídeo de campanya:

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: