Per una República Catalana culta, desvetllada i feliç

  • Reproduïm un comunicat de l’Assemblea Nacional Catalana rebut el diumenge 30 d’agost. Ens demanen la signatura en una campanya per les bases de l’educació i la cultura a la República Catalana.

Benvolguts, benvolgudes,

Us fem a mans un comunicat de la Comissió d’Accions Sectorials:

Les sectorials d’Educació i Cultura de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), i amb el suport d’un equip d’experts, hem redactat les Bases de Gramenet: Bases per a l’educació i la cultura de la República Catalana.

Mitjançant la plataforma Change.org, i en nom de l’ANC, demanem adhesions a aquestes bases [són 10 punts, que es poden llegir al mateix web Change.org]. Us demanem que en feu la màxima difusió i les signeu per recollir el màxim suport possible.

A Barcelona, presentarem el document i les signatures en roda de premsa el divendres 4 de setembre, a les 11 h, a la Biblioteca de Catalunya, amb la presència del president de l’ANC, Jordi Sànchez, i amb tots aquells intel·lectuals i professionals rellevants del món de l’educació i la cultura que vulguin donar-hi suport.

I el dia 6 de setembre, en el marc de l’acte nacional de la Via Lliure a la Cultura i Educació a Santa Coloma de Gramenet, un dels actes previs a la Diada, es presentarà també aquest document traduït a diversos idiomes.

Amb aquestes Bases de Gramenet, l’ANC vol manifestar el compromís amb l’educació i la cultura per a la República Catalana. És important, per tant, que se signin abans del dia 4 de setembre, dia de la presentació en roda de premsa.

Salutacions,

Comissió d’Accions Sectorials
Assemblea Nacional Catalana

Santa Coloma de Gramenet va ser una de les primeres localitats a fer immersió lingüística

Santa Coloma de Gramenet va ser una de les primeres localitats a fer immersió lingüística

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: