Acte segon: Votar i guanyar

Hem d’agrair a tots aquests actors –la banca, els grans empresaris, les més altes institucions, el govern central, els partits polítics– que ens hagin obert els ulls. Donem les gràcies per la seva actuació els darrers anys i, especialment, durant aquesta campanya electoral. Sense ells no seríem on som, no ho tindríem tan a prop*. I confiem que aquests darrers díes de campanya no ens decepcionaran: n’esperem molt de les seves actuacions, dossiers, mentides, calúmnies, difamacions i amenaces. El més gros està a punt d’arribar. Ara, nosaltres ja cal que ens hi posem tranquils i deixem passar el xàfec inamovibles. No saben, però, que el boomerang els esclatarà a la cara. O potser sí que ho saben, però és l’única eina que els queda per tractar d’impedir la fi del seu món. Nosaltres parlarem el diumenge vinent. I ni les seves tupinades podran arreglar-ho.

L’estaca és ja massa corcada…

Article en tres actes. Acaba dijous!

* L’original d’aquest escrit és del diumenge 20 de setembre. En el moment d’escriure’l, l’autor no havia previst com es concretaria la contribució del president espanyol a la campanya per la República Catalana:

 

 

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: