Avis, mireu aquests dos vídeos

Ens consta que, a Sants-Montjuïc, Sociedad Civil Catalana ha enviat una carta als jubilats per dir-los que, si voten independència, perdran les pensions. No ens sorprèn res d’una entitat que Jordi Borràs, el periodista especialitzat en l’estudi de la ultradreta espanyola, ens ha deixat ben retratada. El seu president, amagat darrere de pseudònims, ha amenaçat uns quants independentistes famosos. En fi, són una gent sense escrúpols que no li roben el bolso a les àvies perquè ells ja tenen diners.

Seria molt greu que Sociedad Civil hagués obtingut les adreces dels jubilats de la mateixa Seguretat Social, però no ens sorprèn res d’un Estat espanyol i uns partits del No que mostren una trista connivència amb aquesta plataforma. Li van fer donar fins i tot un premi europeu (un premi que ara el Parlament Europeu investiga pels vincles amb l’extrema dreta), per fer-los passar per una associació demòcrata. Sociedad Civil té diners i diners que no se sap d’on surten per fer actes, imprimir propaganda i comprar voluntats –ah, sí, aquests diners poden ser fàcilment fons reservats de l’estat que valdria més que es dediquessin a augmentar les pensions dels pobres pensionistes espanyols.

Estimat jubilat, jubilada, avi, àvia, miri aquests dos vídeos. El primer és d’un economista emiment, que fa classes als Estats Units. El segon és una molt bona explicació sobre el funcionament de les pensions. Els qui votarem Junts pel Sí o la CUP – Crida Constituent sabem que independitzar-nos no serà fàcil, però no enganyem a ningú.

 

 

 

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: