Solidaritat amb els imputats pel 9N en el plenari de Sants-Montjuïc

Arran d’una proposta de Convergència Democràtica a Sants-Montjuïc, el Consell Plenari del Districte de Sants-Montjuïc va aprovar ahir a la nit la declaració institucional de solidaritat amb els imputats del 9N. Va tenir el suport dels consellers d’Esquerra Republicana, la CUP – Capgirem i Convergència Democràtica, i s’hi va abstenir Barcelona en Comú.

Text de la declaració institucional aprovada

Els acords adoptats són els següents:

  • Expressar el nostre suport als encausats i encausades per haver posat les urnes al procés participatiu sobre el futur polític de Catalunya del 9 de novembre de 2014.
  • Denunciar l’escassa qualitat democràtica d’un estat que fa un ús partidista de les institucions judicials i emet judicis politics contra representants electes per impulsar processos democràtics.
  • Instar l’Ajuntament de Barcelona a refermar el seu compromís amb el dret democràtic del poble de Catalunya a decidir lliurement el seu futur.
  • Instar l’Ajuntament de Barcelona a enviar aquesta moció al president de la Generalitat, al president del Govern espanyol, a la Mesa del Parlament de Catalunya, a les entitats del Pacte local pel dret a decidir, al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i fer-la públic a través dels mitjans públics municipals.

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: