Dijous, a l’alba, serem al castell de Montjuïc

Aquest dijous, 15 d’octubre, farà 75 anys que l’Estat espanyol va afusellar Lluís Companys, el president de la Generalitat, detingut i extradit a l’exili mitjançant la col·laboració dels nazis. Pujarem al castell de Montjuïc, a l’acte organitzat, com cada any, a les 6.00 h del matí per Esquerra Republicana de Catalunya, un acte obert a tots els patriotes. Hem encarregat també un gran coixí de flors, que representa l’estelada, per participar en l’ofrena floral de quarts de nou, conjuntament amb seus d’Òmnium Cultural a Barcelona, amb el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, i amb les assemblees territorials del Barcelonès de l’Assemblea Nacional Catalana.

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: