Aquest dissabte, parada vermut amb Ramón Cotarelo

Ramón Cotarelo torna a ser a Barcelona. Ha fet una conferència a Nou Barris, a la seu d’Universitat Nacional d’Educació a Distància a Barcelona, a la tarda. Signarà llibres a les 12.30 h a la nostra parada informativa de cada dissabte, a la plaça de la Marina. És una bona ocasió per saludar-lo, sobretot per a les persones que no van poder entrar al debat de dimarts amb Vicent Partal, “Catalunya: de la revolució a la República”, al Casinet d’Hostafrancs, o per comprar els seus llibres –que dimarts es van acabar abans de començar l’acte.

Ramòn Cotarelo, dimarts passat, a l’acte Catalunya: de la revolució a la República (foto de Josep-Lluís Gonzàlez publicada amb llicència oberta CC by-nc-sa)

Ramòn Cotarelo, dimarts passat, a l’acte Catalunya: de la revolució a la República (foto de Josep-Lluís Gonzàlez publicada amb llicència oberta CC by-nc-sa)

 

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: