Aquest 9N també ens mobilitzem

Som sobirans és el lema de la concentració que faran l’Associació de Municipis per la Independència, Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana davant del Parlament de Catalunya aquest dilluns 9 de novembre de 2015, coincidint amb el Ple que començarà a les 10.00 h i en què es votarà la Proposta de resolució sobre l’inici del procés polític a Catalunya com a conseqüència dels resultats electorals. A la nostra assemblea de dimecres al vespre, i avui al correu de l’assemblea territorial, hi havia algunes persones que es preguntaven com és que no hi havia convocatòria. N’hi ha! I n’hi haurà dues, de fet:

  • Al matí, davant del Parlament de Catalunya, abans de les 10.00 h, hora d’inici del Ple per votar la Proposta de resolució. Hi haurà una pantalla gegant i equip de so per seguir tot el Ple.
  • Al vespre, davant de molts ajuntaments, i a Barcelona, a la plaça de la Vila de Gràcia, a les 19.30 h, amb escenari i lectura de la Resolució aprovada al matí.

Som sobirans! Per ser precisos, vam recuperar el 27 de setembre la sobirania perduda fa 300 anys i comencem a excercir-la. Es va destacar molt que la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, havia acabat el seu primer discurs amb un històric “Visca la República Catalana!”. Però abans ja havia deixat clar que volia que el Parlament de Catalunya fos un Parlament sobirà. 

 

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: