Aquest 9N, les molles volen al vent

Com a moltes ciutats i pobles del país, aquest vespre, a la plaça de la Vila de Gràcia, les assemblees territorials del Barcelonès ens hem aplegat per llegir públicament, com a acte de suport al Parlament, la Resolució sobre l’inici del procés polític a Catalunya com a conseqüència dels resultats electorals del 27 de setembre de 2015 (PDF, al web del Parlament). Els germans Lluís i Joan Fortuny, de la Companyia Elèctrica Dharma, hi han representat Sants-Montjuïc, amb la lectura del punt 4t de la Resolució i el punt 4t del seu annex. Carme Samsa ha obert l’acte i l’ha tancat, abans del Cant dels Segadors, amb la lectura del poema d’Ovidi Montllor “Tot explota pel cap o per la pota”.

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: