La crisi grega a debat. capitalisme global, processos de despossessió i vida quotidiana

Sessió de debat a Espai Obert sobre els efectes de la crisi de Grècia i les seves respostes a càrrec dels professors Dina Vaiou (NationalTechnical University of Athens) i Costis Hadjimichalis (Harokopio University)LA CRISI GREGA A DEBAT. CAPITALISME GLOBAL, PROCESSOS DE DESPOSSESSIÓ I VIDA QUOTIDIANA

17 NOVEMBRE 2015
Espai Obert, C/ Violant d’Hongria 71, Barcelona (Sants) a les 19h

(hi haurà traducció consecutiva de l’anglès al català)

Sessió de debat a Espai Obert sobre els efectes de la crisi de Grècia i les seves respostes a càrrec dels professors Dina Vaiou (NationalTechnical University of Athens) i Costis Hadjimichalis (Harokopio University)

L’objectiu de la sessió és d’obrir el debat sobre els impactes de la crisi als països del sud d’Europa a través de l’anàlisi del cas grec. Es debatrà com la crisi del deute ha incidit en la desvalorització del sòl i ha desencadenat processos especulatius globals, i alhora, també es posarà l’èmfasi en les pràctiques socials de resistència i organització front a les conseqüències de la crisi en la vida quotidiana de les persones.

Pots llegir la notícia original a la pàgina web de l'Espai Obert