Divendres a les 7, davant la Model, per exigir justícia pels crims del franquisme

Òmnium Cultural convoca aquest divendres, 20 de novembre, a les 7 del vespre, un acte “massiu” davant de la presó Model contra la impunitat dels crims del franquisme. Com ha explicat l’historiador Pep Cruanyes, l’objectiu és “posar de manifest tot el que va representar la repressió franquista” i exigir a l’Estat la “reparació i condemna del franquisme”: des de polítiques d’identificació de desapareguts a l’obertura de fosses comunes i l’anul·lació dels processos franquistes com el president Lluís Companys.

L’acte tindrà lloc davant de la presó Model, com a símbol de la repressió de la dictadura, i també buscarà el compromís de les forces polítiques perquè “en el futur Estat català s’obri un procés judicial i polític contra el franquisme”.

  • La gent de Sants-Montjuïc quedarem a les 18.30 h a la plaça de Sants (al costat del quiosc) per anar-hi tots junts.

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: