ESPAI DE SALUT

ESPAI DE SALUT CAN VIES

Us convidem el pròxim dilluns 23 de noviembre a les 20h a la creació del nou espai que volem crar al CSA Can Vies

759Som un grup de persones que volem posar en marxa un projecte d’autogestió i promoció de la salut. La idea principal és generar un espai per posar en pràctica, compartir i difonde els coneixements que tenim a més de seguir autoformant-nos.

Què volem d’aquest trobada:

Esperem que sigui un primer punt de trobada per començar amb aquest porjecte i a donar-li forma en funció de les necessitats que tinguem les persones que ens ajuntem.

De momento la pluja d’idees que rona pels nostres caps és:

Gruo d’autoaprenentatge, tallers, monogràfics, nautropatia, medicina tradicional xinesa, fisioteràpia, dietética, debats (salut comunitària, integral..), xerrades, consules individuals, arxius de formació…

A qui va dirigit:

Tant a terapeutes com a persones que vulguin fer un pas cap endavant i reapropiar-se de la seva salut. A qui tingui interés en formar-se, debatre i compartir els seus coneixaments i promure l’autogestió de la salut

Si estàs interessat/da i no pots asistir escriu a: canvies@gmail.com

Pots llegir la notícia original a la pàgina web de Can Vies: