Tornant-li la visita a la presidenta

Carme Forcadell, sent presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, ens va visitar per diferents actes que vam organitzar a Sants-Montjuíc. Tots la recordem el 2012 a la seu del Consell de Districte, i el seu encès discurs a la caminada de la Marina a la primavera del 2013, i la seva participació en el gran acte del 26 de gener del 2014 on vam “petar” l’auditori de Cotxeres. Tots els membres de la Assemblea estem orgullosos que sigui ella la presidenta del Parlament.

A Sants-Montjuic per la Independència hem aprofitat aquests dies nadalencs per fer una sortida de grup, tornar-li la visita i conèixer el Parlament. Durant la visita, ens va venir a veure quant sèiem a l’hemicicle. Tot entrant, ja va saludar-nos amb la frase: “Què diuen aquesta gent de Sants?”. Vam enraonar una estona, sobre el moment actual i la possibilitat d’acord entre Junts pel Sí i la CUP. Vam lliurar-li la nadala que hem fet arribar a tots els membres i simpatitzants de l’assemblea territorial i un petit dolç per desitjar-li les bones bestes.

A més de l’hemicicle, vam visitar el Saló dels Passos Perduts, les sales de comissions, la sala de portaveus, la de recepció de les visites, entre d’altres, tota l’estona perfectament atesos pel guia, el Sergi, a qui agraïm l’amabilitat i les atencions.

Com que la iniciativa va rebre més sol·licituds que les 40 places disponibles, no descartem que es pugui repetir a principi del 2016, si hi ha prou gent interessada.

  • Àlbum de fotografies de la visita

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: