Tenim acord

  • Actualització: L’Assemblea convoca concentració davant del Parlament, demà diumenge, a les 5 de la tarda, per donar suport a la investidura de Carles Puigdemont com a president de la Generalitat. La colla de Sants-Montjuïc per la Independència ens trobarem a les 4, al costat del quiosc de la plaça de Sants.

La generositat dels nostres 72 diputats ha fet possible allò que semblava impossible.

  • L’Assemblea Nacional Catalana celebra que finalment els 72 diputats independentistes hagin assolit un acord per investir president i formar Govern per tirar endavant el mandat democràtic sorgit del 27S.
  • Valorem molt positivament que tot l’esforç per assolir aquest acord vingui precedit d’una sèrie de pactes que enforteixen aquest nou Govern que ens ha de dur fins a la República Catalana.
  • Des de l’Assemblea animem el nou Govern a impulsar i desplegar la Declaració aprovada pel Parlament el 9 de novembre i ens comprometen a donar-hi tot el suport des de la societat civil.
  • A partir d’aquest mateix moment l’Assemblea continua treballant per eixamplar encara més la majoria social favorable a la independència. Ens comprometem a enfortir el procés nacional amb iniciatives que ens ajudin a acostar-nos i coincidir amb totes aquelles persones i entitats que treballen per la construcció del nou país.
  • Obrim un període de 18 mesos, que fins i tot pot ser menor, en què cal treballar a fons i amb tota la il·lusió per bastir les bases fermes del que ha de ser el nostre nou país, la República Catalana, lliure, democràtica i socialment justa.

Tenim acord, tenim govern, fem via cap a la República Catalana!

Cava i televisió durant més de 5 hores a Alcolea 75, per on han passat molta gent de l’Assemblea, de les agrupacions locals dels partits i les entitats del districte.

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: