Dijous sectorials s’estrena aquest dijous 19.00 h, amb els economistes

Aquest dijous, 21 de gener, a les 19.00h, l’Assemblea Nacional Catalana estrena la iniciativa Dijous sectorials. El seu objectiu és ampliar i millorar el nostre argumentari amb els treballs que duen a terme les assemblees sectorials. Us convidem a participar-hi, dues tardes de dijous al mes, a la seu de l’Assemblea (c. de la Marina 315, prop de la Sagrada Família).

Cadascun d’aquests dijous una assemblea sectorial presentarà els seus treballs en forma d’estudis, anàlisis i argumentari. Al final, hi haurà una estona de debat per resoldre dubtes, qüestions i mantenir un diàleg entre tots els assistents.

AVUI és el torn de l’Assemblea Sectorial Economistes per la Independència. L’acte es pot seguir per streaming, i es podrà veure també a la gran televisió del nostre local, al carrer Alcolea 75.

 

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: