200 números de comunicació popular!!!

Estimats i estimades,

L’equip que fem La Burxa avui ―perquè són moltes les persones que ho han fet abans, i les que agafaran el relleu en el futur― ens adrecem a tots i totes les que ens llegiu, les que us hi anuncieu, a les que col∙laboreu amb els vostres escrits, fotografies, il∙lustracions o distribuïu exemplars als diferents punts…

Ens dirigim a totes les personesque heu posat el vostre gra de sorra perquè aquest mitjà de comunicació popular i autogestionat arribi a la majoria d’edat.

Us convidem a celebrar amb nosaltres que hem assolit col∙lectivament la fita històrica d’arribar a l’exemplar número 200. Un miracle fet realitat mes rere mes des de fa 18 anys, i que és fruit de l’esforç tossut i perseverant del nostre barri independent, popular i rebel ―com diuen els Ràbia Positiva― que ha volgut tenir un mitjà propi per explicar la nostra pròpia història en primera persona del plural.

El proper 20 de febrer la liarem a CAN BATLLÓ. La jornada començarà al migdia amb una debat al voltant dels reptes i potències de la comunicació crítica amb mitjans de comunicació com La Directa, Sentit Crític, El Massala, El pèsol negre i FOTOMOVIMIENTO 15M; i seguirà amb la presentació pública del fons digital del Centre de Documentació dels Moviments Socials.

Al migdia farem un dinar popular que amenitzarem amb una sobretaula de cafès, cigalons i un divertidíssim Trívial del barri que conduirem l’equip burxaire! Sobretaula que allargarem fins al capvespre amb la segona edició de la ja mítica “Burxa Pongo Party”, i l’actuació musical del Rigodón de The Rigodonians, les sonoritats jamaiquines de les Purple Rockets i la tecnotropicalitat de Mediterranean Dolphin, que ens faran ballar fins a la matinada.

Volem celebrar amb vosaltres aquesta petita gran victòria, i ho volem fer debatent, presentant­vos els projectes que tenim entre mans, dinant plegades, fent una sobretaula de jocs i històries del barri, i gaudint de bona música i millor companyia.

En agradarà molt que us apropeu a bufar espelmes amb nosaltres, a fer-­nos arribar les vostres impressions i opinions, i a proposar­nos tot allò que vulgueu. Però, sobre tot, volem que vingueu a celebrar plegades que entre totes fem La Burxa. I tot allò que ens proposem.

Us esperem!Burxa_cartell200_final

Pots llegir la notícia original a la pàgina web de Can Vies: