Dijous sectorials – L’administració pública

El proper 25 de febrer (convocat anteriorment pel 18 de febrer) es durà a terme el tercer dijous sectorial que tindrà lloc a la seu central de l’Assemblea Nacional Catalana, al carrer Marina.

Sectorial funció públicaEn el blog de l’assemblea sectorial de l’administració pública per la independència, trobaràs articles i documents documents argumentant les seves raons per una nova Administració pública per a un nou estat d’Europa.

Per facilitar la difusió i el poder aprofitar els arguments i les raons que s’expressin, al local de Sants-Montjuïc per la Independència -al carrer Alcolea 75-  es podrà seguir en directe tot el debat per streaming a les 7 de la tarda.

Et convidem a que vegis els anteriors dijous realitzats:

No t’ho perdis!

 

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: