Convidats a debatre a la Virreina

El Palau de la Virreina organitza enguany, del febrer a l’abril, un cicle anomenat Valor! 10 debats sobre la construcció del valor de la ciutat, i ha convidat Sants-Montjuïc per la Independència al segon dels debats. Es titula “El nomenclàtor viu: Samaranch, Pujol i Colom pugen i baixen de valor”, i serà amb Pilar Serrano, una de les persones responsables del nomenclàtor de Barcelona, i amb Francesc Mercader, el nostre excoordinador, com a representant de la campanya contra l’avinguda Samaranch. Moderarà el debat la politòloga Andrea Valdés.

  • Debat El nomenclàtor viu: Samaranch, Pujol i Colom pugen i baixen de valor
  • Hi intervindran: Pilar Serrano i Francesc Mercader
  • Lloc: Palau de la Virreina (la Rambla, 99)
  • Dia i hora: dimecres 24 de febrer, 19.00 h
  • La campanya: “L’avinguda Samaranch no obté el mínim consens”

 

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: