Suport represaliades per l’intent de desallotjament del CSA Can Vies

L’Espai Comunitari Veïnal Autogestionat de Can Batlló és un dels referents del contra poder popular al Barri de Sants i La Bordeta.  Però Can Batlló no és un bolet, al Barri hi existeix una multitud d’espais (casals, centres socials, ateneus) i col·lectius que basteixen una amplia xarxa compromes i combativa.

Al maig farà dos anys de l’intent de desallotjament del Centre Social Autogestionat Can Vies, una altre dels espais referencials al Barri de Sants. Una agressió que ens vam sentir com a pròpia, i així hi vam respondre.

Durant els esdeveniments que van ser batejats com a Efecte Can Vies, és a dir, la paralització de l’enderroc i l’inici de la reconstrucció del centre social a través de la mobilització i l’autoorganització popular, van ser detingudes desenes de persones.

Un company nostre, membre de l’Assemblea de Can Batlló, del Taller de Mobilitat i del Bar de Can Batlló va ser detingut també.

El proper dijous 24 de febrer és realitzarà el judici on s’enfronta a una petició de 8 anys de presó.

Des de l’Assemblea de Can Batlló expresem el nostre rebuig total a les polítiques repressives que s’apliquen contra la disidència política i més concretament contra tot l’operatiu repressiu que es va desencadenar contra les manifestants de l’Efecte Can Vies.

Volem mostrar el nostre suport total al nostre company i remarcar seu caràcter actiu, compromès i solidari .

Prou repressió política!
Amunt les que lluiten!

Pots llegir la notícia original a la pàgina web de Can Batlló: