La Biblindepe, un projecte compartit

Imagen llibres

La BIBLINDEPE és una realitat

Un petit projecte que inspira i sensibilitza compartir coneixement. Aquest podria ser el lema de la biblindepe que en poc més de tres mesos ja té un fons de més de 60 llibres introduïts i més de 50 títols pendents de ser introduïts.

La bona rebuda d’aquesta iniciativa és una mostra indiscutible d’un convenciment de moltes persones que consideren important forjar coneixement al voltant de les raons que ens han impulsat a dinamitzar el procés d’independència del nostre país.

Tots els que hi creiem estem convençuts de totes les grans millores que ens aportarà la independència. Cadascú de nosaltres hi ha arribat amb les seves vàlides i correctíssimes raons. Però aquestes raons poden ser reforçades amb els pensaments i les dades que han aportat personalitats de reconegut prestigi en la seva disciplina o àmbit laboral. En fer-ho possible, aquest reforç ens ha de permetre mantenir debats rics amb arguments i de difícil revocació, que seran molt importants en una o altra discussió.

Aquest és el principal motiu d’haver engegat la Biblindepe: que ens ofereix l’oportunitat de compartir coneixement, idees, raons… entre tots els socis i simpatitzants.

El primer pas ja està fet i la Biblindepe és una realitat. Superat aquest repte, ens queda assolir-ne un de nou: aconseguir que la Biblindepe esdevingui un recurs que ajudi a fomentar coneixement per poder rebatre qualsevol posicionament oposat a la República Catalana. Si no és així, l’esforç realitzat fins ara haurà estat en va.


Com pots contribuir a l’assoliment el segon repte?

  • Personalment, contactant amb nosaltres per sol·licitar el préstec d’algun dels títols.
  • En un altre nivell, difonent la Biblindepe entre familiars, amics i companys de feina aquesta iniciativa, que està oberta a tothom.

En qualsevol cas, pots consultar el fons i les normes de funcionament de la BIBLINDEPE accedint als enllaços següents:

//smxi.cat/biblindepe       – al llistat de títols ordenats per autors

//smxi.cat/biblindepe-1    – al llistat per ordre de registre dels títols

//smxi.cat/biblindepe-2    – al projecte Biblindepe

 

Salut i República

 

 

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: