Han enrunat el refugi 615?

Probable galeria del refugi 615, sota el carrer de Parcerissa. Fotografia: Enric Jara

Malauradament sembla que les obres d’edificació de nous blocs al carrer de Parcerisa, a tocar del carrer de la Constitució i dintre del projecte de Can Batlló han acabat amb un altre refugi. A la fotografia que acompanya aquest text, feta ahir pel company Enric Jara des de l’interior de Can Batlló, s’identifica el que sembla l’accés a una galeria. 
Si creuem les dades descobrim que, molt probablement, aquesta galeria podria correspondre al refugi 615, que al llista de refugis elaborada durant la Guerra Civil per la Junta de Defensa Passiva apareix referenciat amb l’adreça carrer Constitució 101.
Si passeu avui per aquest espai veureu com al lloc on es veu aquesta galeria l’únic que podreu veure és una excavadora. 
Lamento que les bones intencions de les administracions quedin de nou en això i que se segueixi destruint el patrimoni sense que ni tan sols es facin informes.

Pots llegir la notícia original a la pàgina Memòria de Sants: