Signa per defensar l’Ebre

LA PLATAFORMA EN DEFENSA DE L’EBRE ENS NECESSITA!

RECOLLIDA-SIGNATURES-768x543

 

La Plataforma ha decidit portar endavant una campanya de recollida de signatures per demanar al Síndic de Greuges de Catalunya, el Sr. Rafael Ribó,  que intervinga a tots els nivells possibles per fer que es retire el Pla Hidrològic de la Conca de l’Ebre.

La recollida de signatures acabarà el 3 d’abril. Fins aquest dia, pots descarregar-te el document, emplenar-lo i signar-lo, i lliurar-lo a la nostra seu (Alcolea 75) i, també, en qualsevol de les nostres parades informatives previstes (consulta l’agenda).
Si vols més informació, visita l’espai: //www.ebre.net/bloc/2016/02/campanya-de-recollida-de-signatures/

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: