A Barcelona, presentació dels candidats a les eleccions de l’Assemblea

L’organització del debat d’aquest vespre a l’Escola Pia del carrer Diputació 277 de Barcelona ja ha publicat el vídeo al canal Assemblea Vídeo a YouTube.

  • 15 primers minuts: Assumpta Vilajosana ha presentat l’acte i el periodista Joan Solé l’ha moderat
  • 15:30-37:40: els candidats territorials han intervingut, un minut cada un, per ordre alfabètic: Enric Blanes, Rubén Cantos, Enric Climent, Natàlia Esteve, Soledat Farré, Joan Giralt, Albert Jaime, Jordi Lleras, Fina Mayol, Jordi Morera, Ferran Palau, Ricard Pons, Linus Puchal, Jordi Rich, Lídia Rodríguez Alberich, Roger Salmerón, Patrícia Sarrias, Marta Torres i Xavier Vidal
  • 38:03-1:06:45: els candidats nacionals han intervingut, també un minut cada un, per ordre alfabètic, amb alguna excepció cap al final: Amadeu Abril, Agustí Alcoberro, Josep Antolí, Ariadna Benet, Eduard Cabús, Liz Castro, Marc Comes, Enric de Vilalta, Lluís de Yzaguirre, Ariadna Isern, Xavier Ludevid, Belén Murillo, Jordi Pacheco, Marcel Padrós, Josep Manel Parra, Anna Pérez, Josep Pinyol, Miquel Raich, Pep Rovira, Pau Solà, Francesc Abad, Bernat Vila, Montserrat Daban i Francesc Felip.
  • 1:07:00-1:38:00: preguntes als candidats territorials o nacionals

Pots llegir la notícia original a la pàgina de Sants Montjuïc per la Independència: