XXIIl Mercat d’intercanvi a “La Festa del Temps”

Dissabte 4 de juny de 11,30 a 14h

A la Plaça Sóller de Nou Barris

Es farà un mercat d’intercanvi dintre de La Festa del Temps. Participaràn molts barris.

Amb aquesta festa, diferents Bancs de Temps celebrem La setmana mundial del temps, uns dies per valorar el temps i habilitats de totes les persones, per fer coses útils per a ells i per als altres.
A la festa podreu gaudir de tallers, activitats, espectacles, mercat d’intercanvi… tot fet per la gent i per a la gent. Trobareu informació sobre els bancs de temps i podreu viure i compartir tot allò que vulgueu.

  • Com sempre, la idea clau del mercat és intercanviar, relacionant-te amb la resta de participants i arribant a un acord satisfactori per a ambdues parts.
  • Els intercanvis es fan sense fer servir els euros, utilitzant la imaginació… així que no s’hi val fer gastar diners als altres demanant que et comprin alguna cosa a canvi… siguem creatius/ves!
  • Si vols participar d’aquest mercat, vine a les 11.30h a la Plaça Sóller.  Disposarem d’algunes taules que es deixaran segons ordre d’arribada i que s’hauran de recollir entre tots.
  • Abans de marxar no abandonis els objectes que no vols o que no hagis intercanviat!
Es pot intercanviar de tot: llibres, música, plantes, joguines, menjar, roba, mobles, pel·lícules, electrodomèstics, eines, útils d’escriptori, articles de decoració, material informàtic,…
També es poden oferir serveis, coneixements i tot allò que se t’acudeixi.  Recorda que l’única condició és no utilitzar els diners!
Us hi esperem!
Organitza:

Pots llegir la notícia original a la pàgina web de la Xarxa d'Intercanvi: