Exposició sobre el TTIP al Casal

Aquest més de juny, és mes d’alternatives al Casal independentista “Jaume Compte”, el cicle de xerrades que hi organitza l’esquerra independentista per plantejar propostes concretes sobre lluites concretes. Una d’elles és la lluita contra el TTIP. Motiu pel qual l’organització independentista Endavant (OSAN) ha aprofitat el mes de juny per a fer arribar l’exposició sobre el TTIP al barri. Una exposició de 6 plafons d’una molt bona qualitat de producció que durant el passat mes van estar exposats a la Barraqueta de Gràcia i que els propers mesos visitarà la resta de barris de la ciutat.

L’exposció forma part de la campanya que l’organització ja fa mesos que va posar en marxa amb actes, i materials de difusió i un manifest on marca la posició política de l’organització.

L’exposició estarà penjada durant tot el mes, i la podeu visitar cada dia de 18 a 23 hores al carrer Muntadas 24.

 

expo03
expo02
expo01

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat