El turisme, font de preocupacions al districte

En pocs dies tindran lloc al districte dues trobades per parlar sobre el turisme, aquell fenomen que per uns és font de riquesa i per a la majoria font de problemes, especulació inmobiliaria, inflació en productes de consum, massificació de l’espai públic i serveis. Un fenomen creixent als nostres carrers fruit del PEUAT la innaguració de l’Open Camp, l’arribada de creuers com més grans i contaminants millor, i sobretot la manca de propostes concretes per part de l’administració per a reduir aquesta dinàmica.

D’una banda, des de l’assemblea de barri de Sants ens convoquen a l’assemblea que organitzen a l’horta alliberada del carrer Tinent Flomesta amb Caceres i d’altra banda la CUP capgirem al districte ens convoca el dimecres 15 al centre cívic del Sortidor per a tractar la mateixa problemàtica, amb l’afegit de poder articular una resposta institucional més enllà del carrer.

 

turisme01

turisme02

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat