La vaga a Esfosa arriba a Sants

Us reproduim el contingut de la nota que ens fa arribar la Coordinadora Obrera Sindical a Barcelona.

esfosa

Hola companys i companyes,

Com ja sabeu al mes de Març les treballadores de l’escorxador Esfosa (Vic) van fer vaga, durant aquesta un dels directius va professar amenaces i atacs racistes: “Ús pagaré quatre trets” “A vosaltres morts de gana ús tornaré al vostre país”.

Arran d’aquesta vaga han sancionat a les persones que conformaven el comitè de vaga a sis mesos sense sou ni feina. Per aquest motiu porten gairebé dues setmanes acampades davant de la fàbrica.

El pròxim dilluns 20 de juny farem una assemblea oberta a les 19.30 al casal Jaume Comte de Sants ( Carrer Muntades, 24, L1), per tal de crear un grup de suport del Barcelonès a favor de les treballadores i treballadores de la fàbrica.

Gràcies, 
COS Barcelonès

Pots llegir la notícia original a //www.santsviu.cat